Pär Holten

Systemutvecklare
Bild på Pär Holten

Pär Holten

Systemutvecklare

Pär har i sitt arbete som systemutvecklare en stor vana i att vårda kundkontakter, över telefon, i person och över ärendehanteringssystem. Han anser det viktigt att ständigt ha en bra och stark kommunikation med såväl kunder som kollegor. Ärlighet, tydlighet och öppenhet är nyckelord som han bär med sig både privat och i arbetet. I sitt yrkesliv har han erfarenhet av att arbeta med bland annat .Net, EPi-Server, MS-SQL,Entity Framework, HTML, Jquery, AngularJS och CSS. Under 2014 blev han även certifierad Epi-Server7 utvecklare.

Förutom tekniskt kunnande vill han även på en arbetsplats bidra med respekt, kunskap och ärlighet och förväntar sig detsamma tillbaka. Han har en prestigelös inställning till arbete där han ser vad som behöver göras och gör det så väl han kan.

På fritiden gillar han att umgås med familj och vänner, resa, upptäcka nya platser och att vara ute i naturen. Han har även ett stort teknikintresse och gillar att då och då utveckla sitt kunnande inom systemutveckling. Där använder han sig ofta av Umbraco för att utveckla egna system och trivs med att arbeta med .Net och CMS.